Vi kan ikke registrere dit cashback når du har adblocker slået til.

Oprettelse og log ind

Mail ved oprettelse
Vi udsender en email til dig, når du opretter en profil. Denne email indeholder de informationer du har registreret dig med (email adresse og adgangskode). Hvis du ikke har modtaget denne oprettelsesmail, kan det være fordi den er havnet i din "Spam" eller "Junk" mappe. Husk at tjekke dette. Vi råder vores brugere til at tilføje www.pengesparet.dk som et "trusted site" for at sikre du modtager vores emails. Hvis du ikke har modtaget oprettelsesmailen, kan du bede om at få tilsendt din adgangskode her: Glemt adgangskode

Andre problemer
Hvis du oplever andre problemer med at oprette dig, eller logge ind, så venligst tjek de andre hjælpeemner herunder.

Kontakt Os
Hvis du har behov for at kontakte os, så beder vi dig være så præcis som muligt i din beskrivelse af hvad du forsøgte at gøre, og hvad der gik galt. Venligst inkluder dine bruger informationer og alle fejlmeddelelser du fik.