Pixizoo rabatter og tilbud

Hos Pixizoo sparer du:3,2%


Kan ikke kombineres med brug af rabatkoder.
* Gældende for ægte sporede bestillinger som er placeret online.


kontant rabat hos Pixizoo med vores cashbackservice:
Cashback rabat hos de største webbutikker.
Gratis profil lige nu
Saml alle dine besparelser
Udbetaling direkte til din bankkonto eller Paypal

Start med at spare penge nu


Pixizoo siger om sig selv:
Velkommen hos Danmarks bedste forhandler af babyudstyr og børneudstyr. Er i kommende forældre, nybagte eller med mange års erfaring på bagen, så kan i hos os finde lige det i mangler for at gøre livet endnu sjovere med jeres børn. Tiden med små børn er fantastisk, både sjov og udfordrende. Når man er blevet forældre, bliver livet aldrig det samme igen. Det tilføjer en ekstra dimension til livet og byder på et utal af fantastiske oplevelser og øjeblikke. Far og mor ønsker kun det det bedste for de små rollinger, hvad enten det kommer til Legetøj, som kan udfordre og udvikle eller udstyr og påklædning som gør det lettere i dagligdagen.

Hurtigt opdager man at mange ting bliver uundværlige, hvad enten det er er klapvognen, stofbleerne eller yndlings legetøjet, som både kan bidrage til underholdning, læring og måske en smule ro til mor engang imellem. Udover de praktiske egenskaber, så gør det jo heller ikke noget at tingene er lækre både for Børn, baby og forældre. Derfor har vi også stor fokus på at tilbyde alle de lækre mærker, uanset om det kommer til babyudstyr, børnetøj, sko, børnemøbler eller nogle af de andre uundværlige ting.

Vi har et bredt udvalg indenfor både barnevogne, autostole og meget andet udstyr fra kendte mærker som Stokke, Römer, Besafe og mange flere.

Derudover finder du også lækkert børnetøj fra blandt andet Hummel, Name it, Bundgaard og mange flere. Er det møbler og accessories til børneværelset du er på jagt efter, så finder du fede produkter fra blandt andet Hoppekids, Sebra og Smallstuff. Derudover har vi naturligvis alle klassikerne som Højstolen fra Trip Trap og Lille Per sengen Kili, også kendt som Junoseng

Pixizoo er i gennemsnit 89 dage om at udbetale dine penge.


Børn
Få cashback og spar penge hos andre butikker i kategorien:
 
Mere information om Pixizoo
Læs omtale og meninger om Pixizoo på TrustPilot.dk
Abeungen Ansos Babyfryd Babyplan Babyshop
Babytorvet Buksetrolden Børn i balance Ciha Fortidligfødt
Glamourmom Godesko Kids World KidsBrandStore Legeboblen
Legebutikken Legen.dk Legetøj Online Lekmer LykkeLeg
Se mere i Børn