Vi kan ikke registrere dit cashback når du har adblocker slået til.

Mange nye butikker

Skrevet d. 15-03-2020 - af

Vi får løbende nye butikker med på siden - men de sidste par uger har vores aktiveringshold virkelig givet den gas!

Se og læs om nogle af butikkerne - klik videre til butikkerne på butiksnavnet.

 

 

Bellas klædeskab
Børnetøj, udstyr og legetøj i den bedste kvalitet til de mindste mellem 0-6 år.

 

Bambustøj
Bambustøj.dk er en af landets førende webshops inden for bambus tøj. Vi har altid gode priser på vores produkter.

 

Fiwawatches
Fiwa Watches er en dansk ur webshop indenfor liftestyle- og aktivitetsure.

 

Lowcost
Lowcost forhandler tilbehør til iPhone / iPad og Macbook. Udover ufattelig lave priser på kvalitets tilbehør, så tilbyder vi gratis fragt til vores kunder ved køb af beskyttelsesglas, som vi har stort udvalg af.

 

byRavn
byRavn har et bredt udvalg af håndlavede produkter i læder. Produkterne er unikke fordi de i stor grad kan skræddersyes så de passer perfekt til dine ønsker. De er kendetegnet ved et enkelt skandinavisk design.

 

Buus Vine
Buus Vine importerer og sælger vin, fysisk og på vores webshop. Størstedelen af deres sortiment stammer fra italien og Frankrig.

 

Maaho
Maaho producerer og sælger skræddersyede bolig og interiør tekstiler. Alt bliver produceret i 100% naturmaterialer og er dansk designet.

 

Dyrelageret
Dyrelageret.dk er shoppen til dig, der elsker kvalitetsudstyr til din hund, kat eller hest.

 

Nordic Ice Coffee
Vi er DKs førende webshop når det kommer til salg af iskaffe og iskaffe relateret produkter.

 

Gosh Copenhagen
GOSH COPENHAGEN er en ung og innovativ dansk virksomhed, der bl.a. producerer dufte, makeup- og kropsplejeprodukter

 

Jabra
Jabra fremstiller trådløse headset, der giver dig frihed. De støjdæmpende headset giver dig mulighed for at fjerne uønsket baggrundsstøj.

 

Agoda
Agoda er en af verdens hurtigst voksende online rejsebestillingsplatforme. Med over 2,5 millioner hoteller, huse, villaer og mere, der tilbydes overalt i verden.

 

FoodFreaks
FoodFreaks er en danskejet webshop med udstyr til rigtige "foodies". Bla. Danmarks største udvalg i pizzaovne og tilbehør til pizza-bagning.

 

Winefamly
Winefamly er en danskejet- og drevet webshop, med håndplukkede vine fra hele verden, som sendes direkte fra vinbonden og hjem til dig.

 

DitUr
Ditur.dk er en dansk webshop med fokus på moderigtige og billige ure til mænd og kvinder.

 

Quickparts
Quickparts sælger alt inden for reservedele og tilbehør til hvidevarer, støvsugere, køkkenmaskiner til private og professionelle.

 

Likehome
Stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. Vi sælger bl.a. spisebordsstole, spiseborde, udendørskrukker, sofaer samt interiør og køkkentilbehør.

 

Tchibo
Tchibo er en tysk kæde af kaffeforhandlere og caféer, der er kendt for sit udvalg af ikke-kaffeprodukter, der skifter ugentligt.

 

Globaltools
Globaltools sælger værktøj der lever op til kundernes ønsker omkring høj kvalitet og funktionalitet. Vi leverer kvalitet direkte til kunderne uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller offentlig kunde.

 

Horizn Studios
Horizn Studios designer og udvikler innovative rejseprodukter og tjenester til den digitale tidsalder med det formål at gøre alles rejse sømløs og underholdende.

 

Gardinshoppen
Gardinshoppen sælger udelukkende produkter af høj kvalitet, med et design, der er stilrent og enkelt, og hvor betjeningen kører let og lydløst.

 

Bayvine
BayVine startede fordi de gerne ville give deres kunder muligheden for at smage vin fra flere lande, og prøve de forskellige druer man dyrker vin på.

 

Ikaika
KAIKA er et nyt dansk sportsmærke med store ambitioner. Til at begynde med med kun få kvalitetsprodukter er vores mål hurtigt at udvide vores brand uden at forringe kvaliteten.

 

Danskoutlet
Er online versionen af kæden under navnet Dansk Outlet, som kan findes i omkring 20 butikker rundt omkring i Danmark. Danskoutlet.dk er tøj til outlet priser, med sloganet “Hvorfor betale for meget?”.

 

E-Speedy
E-Speedy sælger kun elektriske køretøjer, alle produkter som El-løbehjul, Hoverboard, El-Skateboard og El-Scootere er kvalitets gennemtestet.

 

Marley Spoon
Marley Spoons dygtige kokke og opskriftsudviklere står i køkkenet hver dag for at afprøve og perfektionere nye spændende opskrifter til den ugentlige menu.

 

Companys Outlet
Companys er en modekæde for kvalitetsbevidste kvinder og mænd. Hver uge lander flere 100 nye styles, klar til at klæde dig på til hverdagens program. Find klassikere til hverdag og til fest.

 

Zwilling
Zwilling er en knivproducent med base i Solingen, Tyskland. Det er en af de største og ældste producenter af køkkenknive, saks, køkkengrej og bestik.

 

AndLight
AndLight har samlet en lang række eksklusive lamper, fra top producenter, i absolut topklasse til konkurrencedygtige priser.

 

Like Anna
Dametøj til modebevidste kvinder. Like Anna vil guide dig til din perfekte pasform og den gode stil, uanset om anledningen er hverdag, arbejde eller fest.